Fredagen gick bra. Lördag morgon,SS3 Tofta 1: Bromsslangen till bakaxeln går av efter mindre än en mil, får åka över två mil utan varelse bak el.handbroms.
  Lyckas få tag på en slang på servicen (Tack Magnus W:s service) Vidare till ss4 Hejnum Hällar för att slå in en bakskärm, sånt som händer.
  Sen upp till ss5 Furillen, där skär urtrampningslagret så den kopplar inte ur o det blir besvärligt att växla.
  Går inte att göra nåt åt kopplingen på servicen så jag sitter hela vägen ner till ss6 Tofta 2 o funderar på hur jag ska starta på sträckan och hur det ska gå att växla ner när man bromsar,
  Bestämmer mig för att jag måste vänsterbromsa för att samtidigt kunna lirka med gasen för att kunna växla ner (Har inte gjort det sen jag åkte V4 på 80-talet så feelingen var väl inte helt 100)
  och att jag skulle försöka starta motorn med 1:an i, det sket sig vid TK-bilen så det blev att varva upp motorn ordentligt i starten o slita i 1:an(kändes väl sådär men funkade).
  Sträckan gick förvånansvärt skapligt (Min feeling i vä-foten gav Göran lindriga Wiplash-skador och att jag bromsade på mig ngr ggr) ända tills ca 5 km från mål där den började kännas trött och när vi kom i mål gick den på 3 cyl
  HAR HAFT BÄTTRE RALLYHELGER!!!

                                        mvh/Roine/RG-Rally